Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ned i mørket

Det var ikke bare vannskrekk som gjorde at Henriette Bruusgaard (30) fikk panikk under dykkerkurset i Thailand. Den mislykka kjærligheten må ta sin del av skylda.

Alenetid: —Jeg har aldri vært redd for å være alene. Jeg er veldig komfortabel med det. I perioder tar jeg ikke telefonen når folk ringer, sier «Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard. Alle foto: Mette Randem.
Alenetid: —Jeg har aldri vært redd for å være alene. Jeg er veldig komfortabel med det. I perioder tar jeg ikke telefonen når folk ringer, sier «Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard. Alle foto: Mette Randem. Vis mer

Smestad, 1990: Henriette er åtte år når hun åpner døra til farens lille kontor og lister seg inn. Titter på alle fargene på gardinene, de henger der fortsatt, selv om det ikke er hennes rom lenger.

Ut av den øverste skuffen på skrivebordet drar hun en stor brun konvolutt. Hun fyller den med åtte ark dekket med stor løkkeskrift, og kassetten med lydopptaket. Slikker på et frimerke og dytter det i høyre hjørne.

Det er ingen andre hjemme, det er ingen som ser at hun forsvinner ut av huset og sykler opp til Smestad postkontor, ingen som ser at hun strekker seg opp til sprekken på den røde boksen, slipper konvolutten nedi og hører den lande. «Jeg skal ikke si det til noen», tenker hun mens hun triller ned igjen til huset. «Nå må jeg bare vente».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?