Nesevise Baltazar

Ved domkirka får du italienske gourmetgaver fra oven, men du må be om nåde for å slippe minus på kontoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ROBINSON OG FREDAG gledet seg til å gi byens beste italiener en ny sjanse, etter kjøkkenets uhell med en rå uer i fjor.

-  Vi var kanskje litt for strenge i beskrivelsen da, innrømmet Robinson.

Fredag ønsket å henge litt ekstra i den innbydende vinbaren i første etasje, et godt alternativ hvis restauranten ovenpå er fullsatt. Men Robinson var sulten og hadde allerede smugsiklet over menyen på Baltazars nettsted. Utvalget er stadig enkelt å forholde seg til: «Kokkens bord» hvorfra man kan velge fire til seks retter og en fisk- og skalldyrsmeny som stopper på fem.

-  Jeg vil ha skrei, var Robinsons definitive krav.

Spiseparet endte på Kokkens bord hvor de valgte bort indrefilet av okse. Siden Baltazar ikke deler ut det mangfoldige italiensk-dominerte vinkartet, tenkte Fredag at de som før hadde en anbefalt vinpakke til en fast pris.

-  Nei, men vi finner noe som passer på glass. Hvis dere hadde vært flere, ville det vært naturlig å velge en flaske.

-  Det er greit, men hva koster det? spurte Robinson, som stusset over at ikke vinpakka var prissatt i menyen, en helt vanlig praksis også på restauranter i selv høyere prisklasser enn Baltazar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer