Du leser nå Dagbladet Pluss
EGET BEGREP:  Idioter i fri utfoldelse på internett er nå blitt så vanlig at de har fått sin egen betegnelse: Nettroll, skriver Suzanne Aabel. Foto: COLOURBOX
EGET BEGREP: Idioter i fri utfoldelse på internett er nå blitt så vanlig at de har fått sin egen betegnelse: Nettroll, skriver Suzanne Aabel. Foto: COLOURBOX Vis mer

«Nettrollene er ikke troll - de er helt vanlige hyklere, blottet for selvinnsikt»

Det finnes tre typer: De som vil pule deg, de som vil voldta deg verbalt og de som beundrer deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MAGASINET (Dagbladet): De såkalte «nettrollene» er ikke troll. De er helt vanlige hyklere, totalt blottet for selvinnsikt, med oppsiktsvekkende lite skarp penn.

Det virker mer intelligent for meg at sønnen min kaller meg en bæsj, enn hva brorparten av mine kritikere evner å lire av seg i kommentarfeltene.

La oss ikke glemme at overraskende mange også har en bisarr trang til å spore opp mailadresser, telefonnumre og innbokser på sosiale medier for å ta tak i den som har provosert eller gått dem på nervene. Lange avhandlinger fra vilt fremmede om ens karakter, utseende og sosiale evner.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer