«Nettrollene er ikke troll - de er helt vanlige hyklere, blottet for selvinnsikt»

Det finnes tre typer: De som vil pule deg, de som vil voldta deg verbalt og de som beundrer deg.

EGET BEGREP:  Idioter i fri utfoldelse på internett er nå blitt så vanlig at de har fått sin egen betegnelse: Nettroll, skriver Suzanne Aabel. Foto: COLOURBOX
EGET BEGREP: Idioter i fri utfoldelse på internett er nå blitt så vanlig at de har fått sin egen betegnelse: Nettroll, skriver Suzanne Aabel. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): De såkalte «nettrollene» er ikke troll. De er helt vanlige hyklere, totalt blottet for selvinnsikt, med oppsiktsvekkende lite skarp penn.

Det virker mer intelligent for meg at sønnen min kaller meg en bæsj, enn hva brorparten av mine kritikere evner å lire av seg i kommentarfeltene.

La oss ikke glemme at overraskende mange også har en bisarr trang til å spore opp mailadresser, telefonnumre og innbokser på sosiale medier for å ta tak i den som har provosert eller gått dem på nervene. Lange avhandlinger fra vilt fremmede om ens karakter, utseende og sosiale evner.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer