Du leser nå Dagbladet Pluss

Nichlas (19) tok et oppgjør med mobberne på nett: «Selvfølelsen forsvant, jeg følte jeg ikke var verdt en dritt»

Nichlas Sjøstedt Halvorsen har ikke angret.  

VENDEPUNKTET: Nichlas Halvorsen fra Skien ble mobbet gjennom to år, helt til han lastet opp en Youtube-video. Der forteller han sin historie, og ble reddet fra mobbe-marerittet. Foto: Morten Rakke
VENDEPUNKTET: Nichlas Halvorsen fra Skien ble mobbet gjennom to år, helt til han lastet opp en Youtube-video. Der forteller han sin historie, og ble reddet fra mobbe-marerittet. Foto: Morten RakkeVis mer

Å bli mobba gjorde noe med meg. Selv om fornuften min sa meg at mobberne tok feil, krøp orda deres under huden min. Jeg ble karakterisert som stygg og ekkel. De skrev at alle ville ha det bedre hvis jeg ikke fantes.

Jeg tenkte det de sa stemte, at verden kanskje ville være et bedre sted uten meg. Jeg så meg i speilet og syntes jeg var stygg, jeg følte meg ekkel, akkurat som de sa.

«Hvorfor tar du ikke bare en kniv og kapper av deg ørene dine», skrev en, siden ørene mine var så store. Det er så lavmål å mobbe andre for hvordan de ser ut, jeg tror ikke folk som mobber skjønner hvilken makt de har, hvor lett det er å ødelegge et liv.

Skolen ble vanskelig, jeg orka ikke å følge med og ville helst bli hjemme. Selvfølelsen forsvant, jeg følte jeg ikke var verdt en dritt. Jeg ble inneslutta, klarte ikke å glede meg over noe.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.