Nivåheving

Jeg elter deig ikke lenger.

ELTEFRITT: Fristende, nybakt landbrød - helt uten å elte deigen. Tida for timesvis med knaing er over, mener Andreas Viestad. Her får du oppskriften på et eltefritt brød. Det eneste du trenger er væske, tid og en solid jerngryte.
ELTEFRITT: Fristende, nybakt landbrød - helt uten å elte deigen. Tida for timesvis med knaing er over, mener Andreas Viestad. Her får du oppskriften på et eltefritt brød. Det eneste du trenger er væske, tid og en solid jerngryte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Når jeg ser tilbake på det aller beste brødet jeg har bakt, fyller det meg med et visst vemod. I flere omganger over en tretimersperiode eltet jeg deigen. Mens deigen hevet bygget jeg en egen liten bakerovn inni komfyren min, med murstein spesialinnkjøpt for anledningen.

Etter å ha slått opp brødet, ventet mer, og formet det til store runde brød, satt jeg brødene inn i ovnen, og så helte jeg en kopp vann ut på mursteinene, for at det skulle bli nok damp til at brødet skulle rekke å heve seg før det stivnet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer