Noen ganger er Viestad skikkelig norsk i smakene og lager barbecue med honning, dill og gran

Denne uken gir Andreas Viestad deg oppskrifter på northern barbecue-oksebryst med chili, real nordic barbecue og nordisk coleslaw.

Godt signal: Det viktigste med northern barbecue ligger i røyken. Foto: Mette Randem
Godt signal: Det viktigste med northern barbecue ligger i røyken. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ah, den moderne norske vinteren, med holke og mørke, kulde og brå værskifter. Får du ikke lyst til å gå ut og grille? Det får jeg. Dette er tida for real northern barbecue.

Har du ikke hørt om det?

La meg ta deg med til rettens opprinnelse: Hvis du spoler tida noen måneder tilbake, og noen titalls grader lenger sør og vest, kommer du til en lat seinsommerdag et sted i Oklahoma, Mississippi eller North Carolina.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer