Noen ganger er Viestad skikkelig norsk i smakene og lager barbecue med honning, dill og gran

Denne uken gir Andreas Viestad deg oppskrifter på northern barbecue-oksebryst med chili, real nordic barbecue og nordisk coleslaw.

Godt signal: Det viktigste med northern barbecue ligger i røyken. Foto: Mette Randem
Godt signal: Det viktigste med northern barbecue ligger i røyken. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ah, den moderne norske vinteren, med holke og mørke, kulde og brå værskifter. Får du ikke lyst til å gå ut og grille? Det får jeg. Dette er tida for real northern barbecue.

Har du ikke hørt om det?

La meg ta deg med til rettens opprinnelse: Hvis du spoler tida noen måneder tilbake, og noen titalls grader lenger sør og vest, kommer du til en lat seinsommerdag et sted i Oklahoma, Mississippi eller North Carolina.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer