Hvorfor spiser vi ikke mer hønsekjøtt? En veldig vanlig forklaring på dette triste faktum er at nordmenn har blitt for fine til å spise høne. Vi vil at maten vår skal være lettvint og lekker, og vi er ikke redd for at den er dyr. Vi har råd til kyllingbryst, og derfor er det det vi kjøper. I vår velordnede og hektiske verden er det ikke plass til et magert dyr som må kokes lenge.
SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet
Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.
Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!
Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.
29,-
1 uke
39,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger