Noen liker mora

Blir det høne på deg i kveld?

Krafttak: Nordmenn har blitt for rike og verdensvante til å  sette pris på den gode, gamle høna. Men ingenting slår gamlemor når det gjelder å koke kraft.
Krafttak: Nordmenn har blitt for rike og verdensvante til å sette pris på den gode, gamle høna. Men ingenting slår gamlemor når det gjelder å koke kraft. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor spiser vi ikke mer hønsekjøtt? En veldig vanlig forklaring på dette triste faktum er at nordmenn har blitt for fine til å spise høne. Vi vil at maten vår skal være lettvint og lekker, og vi er ikke redd for at den er dyr. Vi har råd til kyllingbryst, og derfor er det det vi kjøper. I vår velordnede og hektiske verden er det ikke plass til et magert dyr som må kokes lenge.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer