Du leser nå Dagbladet Pluss

– Noen mente det vi drev med var helt forkastelig

Hellbillies-vokalist Aslag Haugen savner ikke 90-tallet

Aslag Haugen fisker en e-sigarett opp av brystlomma på dongerijakka, som strengt tatt ikke er ei jakke, men ei lang og foret skjorte. Det er en overskyet dag på Herregårdskroa i Frognerparken, ti minutter fra der han og kona bor, han har et par dager fri før han igjen er nødt til å gire om, og det han lurer på, her han sitter og stirrer ut i lufta, er om han har blitt en sirkushest.

– Ja, det kan du jo spørre om. Hvordan unngår man å bli en jukeboks som bare står der på scenen og lirer av seg gamle hits? Jeg … veit da faen om vi egentlig har klart det. HAHA! HAHAHAHA!

– …

– A-HA-HA-HA!

Mannen som sitter og damper i vei bak mørke, sekskantede solbriller og ler som en gammel Volvo som akkurat er rullet ut etter en hel vinter i garasjen, er frontmannen i Hellbillies, veteranbandet som neste lørdag spiller på Øyafestivalen. Akkurat det hadde vært utenkelig da de startet opp for 29 år siden. Hellbillies på begynnelsen av 90-tallet var ikke et band som ble invitert til rockefestivaler. De spilte på små grendehus der det ved inngangen ble solgt «kaffe» og «bare kaffe», og låtene deres hørte hjemme på Norsktoppen og i Nitimen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

5 UKE*

HELGEKUPP

5 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 5 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

5 UKE* 5 kr per 5 uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.