Oslo 23.06.2017
Vi følger E-sporgruppa ved Oslo Politidistrikt under etterforskining av seksuelle overgrep på nett. Her fra pågripelse av en mann i 40årene mistenkt for besittelse av ulovlig overgrepsmateriale, samt ransaking og beslag av elektroniske spor i mannens hjem. Etterforsker Jarle Næss Enghaugen undersøker nettspor
Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
Oslo 23.06.2017 Vi følger E-sporgruppa ved Oslo Politidistrikt under etterforskining av seksuelle overgrep på nett. Her fra pågripelse av en mann i 40årene mistenkt for besittelse av ulovlig overgrepsmateriale, samt ransaking og beslag av elektroniske spor i mannens hjem. Etterforsker Jarle Næss Enghaugen undersøker nettspor Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

«Noen snakker om at de har lyst til å få egne uregistrerte barn som kan bo på en hytte i skogen»

Politiet opplever en sterk økning i overgrep mot barn begått via nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etterforsker Jarle Næss Enghaugen sitter på politihuset på Grønland i Oslo. Han leser loggen fra en nettsamtale mellom to menn. Samtalen startet midt på dagen, kl. 14.26, og den er rett på sak. «Tar du hu på ni?» spør den ene mannen i samtaleloggen. «Ja», svarer den andre.

Samtaleloggen er hentet fra den beslaglagte PC-en til en av de to mennene. Enghaugen leser at mennene beskriver hvor store peniser de har, før de vender tilbake til barna. Begge forteller at de er tobarnsfedre. «Tar du begge?», spør den ene. «Ja», svarer den andre.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer