Norge er modent for «boutique fitness», vi må bare finne ut hva det er først

Møt ekstrenistene. Treningssenteret er verken heftig eller trendy nok.

TRENDING: Mens Norge venter på små spesialiserte svettestudioer, tar oppfinneren av Tufte-parken, Lasse Tufte, saken i egne hender. Her i luftig "human flag"-posisjonen på Huk i Oslo. Foto: SIV SEGLEM
TRENDING: Mens Norge venter på små spesialiserte svettestudioer, tar oppfinneren av Tufte-parken, Lasse Tufte, saken i egne hender. Her i luftig "human flag"-posisjonen på Huk i Oslo. Foto: SIV SEGLEM Vis mer
Publisert

Mysende turister står på en balkong stikkende ut fra Holmenkollbakken. De rynker på nesa selv om de står i skyggen. Ekkoet av jernlyder tiltrekker seg oppmerksomheten deres. De stirrer mot unnarennet og det som må være ett av Norges sprekeste venninnepar strekke på kroppen i neonfarget treningstøy.

Harehopp og elghufs

Hilde Rørvik Nordstrand (28) og Guro Bakken (32) har hår i hestehaler og en vektvest på 10 kilo på overkroppen. Lårene er så brune og stramme at de glinser av seg selv. Jentene spurter opp trappetribunene. «Harehopp» og «elghufs» fyker unna mens magerutenettet spennes og turister måper.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer