SLUTTET SOM JURIST: Trine Sandberg gikk fra jurist-tilvære til å bli den mest populære matbloggeren i Norge. Foto: Jacques Hvistendahl
SLUTTET SOM JURIST: Trine Sandberg gikk fra jurist-tilvære til å bli den mest populære matbloggeren i Norge. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Norges største matblogger har ikke tålmodighet til å lese bruksanvisninger

Men Trine Sandbergs (50) egne oppskrifter fyker rett inn på bestselgerlistene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hvordan er livet om dagen? 

- Herlig. Mye spennende er på gang, kokeboka «Trines mat 2» gikk rett inn på bestselgerlista, og i høst er jeg på lanseringsturné rundt om i landet.

Etter den første kokeboka di sa du «aldri igjen». Likevel kom «Trines mat 2». Hva skjedde?

- Jeg røk på en «smell» der, heldigvis. Den første kokeboka laget jeg mens jeg jobbet 50 prosent som jurist i Utdanningsdirektoratet og samtidig hadde normal drift på bloggen. Da ble det kokkelert på «fridagene», mens kokeboka ble skrevet på kvelden og natta, og så ble det fire-fem timer på øret før jeg dro på jobb. Suksessen med den første kokeboka ga meg mulighet til å søke 100 prosent permisjon. Det var da lysten til å lage ei ny bok dukket opp.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn