Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Norges superstjerne tar en kamp av gangen

Mats Zuccarello (30) har en av verdens mest usikre jobber. Det tenker han ikke så mye på.

HAR TRUA: Jeg har alltid tenkt at jeg har noe i NHL å gjøre, og at jeg er god nok, men samtidig har det vært nok av stunder da det gikk dritt også. Foto: Henning Lillegård
HAR TRUA: Jeg har alltid tenkt at jeg har noe i NHL å gjøre, og at jeg er god nok, men samtidig har det vært nok av stunder da det gikk dritt også. Foto: Henning Lillegård Vis mer

Det er en fredag ettermiddag i slutten av juni, og i foajeen i tredje etasje på Ullevaal stadion, har manager Kevin Christopher Skabo (37) sluset journalister og fotografer inn og ut av et møterom, ett og ett mediehus etter tur, i nøye utdelte kvarters- og halvtimesseanser som han selv har overværet ringside. Ved bordenden, med sine kulerunde, snille øyne, under en svart cap med verdens største Pepsi Max-logo, sitter Mats Zuccarello (30) og er, tilsynelatende, fornøyd.

Tidligere samme dag har han nemlig sluppet lista over hvilke National Hockey League (NHL)-stjerner som i august kommer til Oslo for å spille veldedighetskampen han og svenske Henrik Lundqvist arrangerer, blant annet til inntekt for Right To Play, hjelpeorganisasjonen Zuccarello har vært ambassadør for i fem år, og Right To Play er noe han, sånn kan det i alle fall se ut, liker å snakke om.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?