Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Norsk torsk à la Singapore

4 porsjoner.

800 g skinn og beinfri torskefilet i serveringsstykker

100 g kokte nudler

3/4 dl soyasaus

1/2 dl sesamolje

2 ss riseddik

1 rød paprika i strimler

3-4 vårløk i strimler

1 ts maisennamel

1 dl hvite og mørke sesamfrø

4 dl peanøttsaus

Lag sesamnudler ved å blande nudlene med soyasaus, sesamolje, risvineddik, paprika og vårløk. Sett kjølig til det skal brukes. Rør ut litt maisenna i vann og pensle fiskefileten med blandingen. Vend filetene i en blanding av hvite og mørke sesamfrø og stek dem gyllenbrune. Fordel nudelblandingen i dype tallerkener, legg et stykke fisk over og hell over litt peanøttsaus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media