Norske Ole regisserte nattas supersnakkis

Søndag 3. februar kupper regissør Ole Sanders (51) den gjeveste reklamefilmplassen i USA: Pausen i Super Bowl med Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.

STJERNEKLAR: Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester Cohen
STJERNEKLAR: Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester Cohen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Å regissere reklame til Super Bowl-sendingen er som å delta i OL. Å ha med to er fantastisk, sier Ole Sanders.På stamkafeen Zinqué, en hipsterplass i nabolaget hans i Venice, Los Angeles, forteller Sanders om livet som har tatt ham fra oppveksten i USA, Italia og Norge via filmstudier i Skottland, til en internasjonal karriere som reklamefilmregissør, og fram til søndag 3. februar. Da er 51-åringen fra Asker aktuell med to reklamer under finaledagen i amerikansk fotball, Super Bowl. Tv-sendingen følges av over hundre millioner amerikanere. Den ene av Sanders’ filmer er en ølreklame med Hollywood-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.- De gjenskaper sine mest kjente roller: Carrie Bradshaw fra «Sex og singelliv» og The Dude fra «Den store Lebowski». Jeg kan røpe at Carrie og The Dude møtes, forteller Sanders og tilføyer at han knapt kan tro det han har vært med på:- En ting er å få to så store stjerner til å si ja, men her snakker vi om karakterer fra en kultfilm og en ekstremt populær tv-serie. Både Cohen-brødrene som skrev og regisserte filmen, tv-selskapet HBO og en hel bråte andre måtte si ja. At det gikk, er helt utrolig kult.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer