STJERNEKLAR: Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester Cohen
STJERNEKLAR: Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester CohenVis mer

Norske Ole regisserte nattas supersnakkis

Søndag 3. februar kupper regissør Ole Sanders (51) den gjeveste reklamefilmplassen i USA: Pausen i Super Bowl med Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.

- Å regissere reklame til Super Bowl-sendingen er som å delta i OL. Å ha med to er fantastisk, sier Ole Sanders.På stamkafeen Zinqué, en hipsterplass i nabolaget hans i Venice, Los Angeles, forteller Sanders om livet som har tatt ham fra oppveksten i USA, Italia og Norge via filmstudier i Skottland, til en internasjonal karriere som reklamefilmregissør, og fram til søndag 3. februar. Da er 51-åringen fra Asker aktuell med to reklamer under finaledagen i amerikansk fotball, Super Bowl. Tv-sendingen følges av over hundre millioner amerikanere. Den ene av Sanders’ filmer er en ølreklame med Hollywood-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.- De gjenskaper sine mest kjente roller: Carrie Bradshaw fra «Sex og singelliv» og The Dude fra «Den store Lebowski». Jeg kan røpe at Carrie og The Dude møtes, forteller Sanders og tilføyer at han knapt kan tro det han har vært med på:- En ting er å få to så store stjerner til å si ja, men her snakker vi om karakterer fra en kultfilm og en ekstremt populær tv-serie. Både Cohen-brødrene som skrev og regisserte filmen, tv-selskapet HBO og en hel bråte andre måtte si ja. At det gikk, er helt utrolig kult.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Prøvetilbud*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

ÅR

60% rabatt*

318 kr

(0,87 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 318 kr per år. 0,87 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795kr/år)når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter gratisperioden (99kr/måned) (795kr/år).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.