<strong>STJERNEKLAR:</strong> Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester Cohen
STJERNEKLAR: Jeff Bridges (t.v.) og Sarah Jessica Parker på filmsettet med regissør Ole Sanders. – Det føles uvirkelig at jeg har fått lage Super Bowl-reklame der de spiller karakterene de er mest kjent for: Carrie Bradshaw og The Dude, sier Sanders. Foto: Lester Cohen Vis mer

Norske Ole regisserte nattas supersnakkis

Søndag 3. februar kupper regissør Ole Sanders (51) den gjeveste reklamefilmplassen i USA: Pausen i Super Bowl med Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Å regissere reklame til Super Bowl-sendingen er som å delta i OL. Å ha med to er fantastisk, sier Ole Sanders.På stamkafeen Zinqué, en hipsterplass i nabolaget hans i Venice, Los Angeles, forteller Sanders om livet som har tatt ham fra oppveksten i USA, Italia og Norge via filmstudier i Skottland, til en internasjonal karriere som reklamefilmregissør, og fram til søndag 3. februar. Da er 51-åringen fra Asker aktuell med to reklamer under finaledagen i amerikansk fotball, Super Bowl. Tv-sendingen følges av over hundre millioner amerikanere. Den ene av Sanders’ filmer er en ølreklame med Hollywood-skuespillerne Sarah Jessica Parker og Jeff Bridges.- De gjenskaper sine mest kjente roller: Carrie Bradshaw fra «Sex og singelliv» og The Dude fra «Den store Lebowski». Jeg kan røpe at Carrie og The Dude møtes, forteller Sanders og tilføyer at han knapt kan tro det han har vært med på:- En ting er å få to så store stjerner til å si ja, men her snakker vi om karakterer fra en kultfilm og en ekstremt populær tv-serie. Både Cohen-brødrene som skrev og regisserte filmen, tv-selskapet HBO og en hel bråte andre måtte si ja. At det gikk, er helt utrolig kult.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer