I egen klasse: Med Sjømagasinet, The Edge, Bølgen & Moi og nå Mr. Bay, er Tjuvholmen i Oslo blitt et av byens mer spennende restaurantområder. Sistnevnte byr på en svært vellykket blanding av sørasiatisk og kontinentalt kjøkken. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
I egen klasse: Med Sjømagasinet, The Edge, Bølgen & Moi og nå Mr. Bay, er Tjuvholmen i Oslo blitt et av byens mer spennende restaurantområder. Sistnevnte byr på en svært vellykket blanding av sørasiatisk og kontinentalt kjøkken. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Ny herremann i byen

En asiat skiller seg ut i jungelen av grill- og kjederestauranter på Tjuvholmen.

-Den enes død er den andres brød, sa Fredag og studerte menyen til nyåpnede Mr. Bay på Tjuvholmen.

-Dette virker innbydende!

Lokalene huset inntil nylig Flukt, den første restauranten som etablerte seg på Tjuvholmen. Og som måtte stenge.

Mr. Bay satser på sørøstasiatisk mat med innslag av klassisk fransk kjøkken, eller det de selv kaller «Asian Cuisine». Menyen preges av både tradisjonelle thai og vietnamesiske retter, men også av lammekarré, indrefilet og foie gras.

-Så langt har vi ligget lavt i terrenget, sa servitøren som en kommentar til det nesten folketomme lokalet.

-Vi åpnet for ei drøy uke siden, men nå kommer vi snart for fullt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn