Magasinet 11. januar

Ny sjanse for Stordalen:
- Opp med humøret!

Petter Stordalens prestisjerestaurant har forsøkt å ta seg sammen, men må på smilekurs for å slåss mot de virkelig gode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er få anmeldelser som får samme oppmerksomhet som Robinson og Fredags forrige besøk hos Norda – hotellrestauranten i Petter Stordalens imponerende «The Hub». Et skuffende måltid fikk behørig smekk på lanken – hvorpå anmeldelsen ble rast og hulket over i realityprogrammet på TVNorge, som handler om nettopp «The Hub». Foran kameraene lovet personalet hevn: En «revenge menu» ble drillet inn. Selvsagt måtte vi tilbake.

Det begynte så lovende.

Slaktoffer eller ikke – ikke mange restauranter i Norge kan by på panoramautsikt som Norda. Fredag skeiet ut med et glass av husets beste champagne, som ble fint presentert i glass som ga vinen luft. Robinson valgte en nydelig cocktail. Godt brød ankom (dog litt for salt) og julefreden senket seg.

- Nå er livet oppe i skyene bortimot perfekt, sa Fredag, tilbakelent i stolen.

Den gode trenden fortsatte med de to forrettene av kveldens «julemeny» - en rett på grillet seleri og eple hadde flotte, friske smaker; en oljete og ulekker chips-garnityr klarte ikke å ødelegge en fin rett. Robinson valgte vinpakke, og en hvit Rioja sto flott til. Kjøkkenet håndterte fint ønsket om å bytte ut gravet ørret med kongekrabbe fra à la carte-menyen, og en smaksrik bit krabbe kom fint stekt. Fennikel og en bisque, også på krabbe, var kurant – men rettens øvrige tilbehør med konfitert cherrytomat falt litt igjennom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.