Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nyskilte Isabel Allende (73) håper hun snart får en elsker inn i livet sitt

Fortsatt er hun åpen for kjærligheten, og har troen på at hun kommer til å forelske seg i en fantastisk mann.

ALENE: Isabel Alendes nye roman handler om en japansk elsker og alderdom. Hennes eget liv er totalt forandret etter at hun nettopp skilte seg. Foto: Lori Barra
ALENE: Isabel Alendes nye roman handler om en japansk elsker og alderdom. Hennes eget liv er totalt forandret etter at hun nettopp skilte seg. Foto: Lori Barra Vis mer

- Livet mitt er helt forskjellig fra hvordan det har pleid å være. Jeg er blitt singel. Jeg bor alene med hunden min i et lite hus. Jeg har verken ektemann eller elsker. Familien min er spredt, og jeg ser ikke barnebarna mine så ofte. Foreldrene mine er gamle, moren min er 95 år og stefaren min 100, de bor i Chile, og jeg besøker dem to-tre ganger i året. Nå bruker jeg mesteparten av tiden min til research. Jeg skriver, og jeg arbeider med minnefondet jeg opprettet da Paula, datteren min, døde. Jeg jobber med å tilpasse meg mitt nye liv, men jeg er fornøyd.

Sånn begynte intervjuet med Isabel Allende. Det var svaret på spørsmålet: «Hvordan er livet?».

Allende er kjent for å by på seg selv, både i intervjuer og romaner. Hun deler gjerne sine mest irriterende karaktertrekk: Hun er sentimental, forfengelig og stolt, og hun snakker enda mer villig om sin 21. bok som nå er oversatt til norsk.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?