Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Nytt design på Magasinet og Kjendis.no

Og Dagbladet.no opp på 3. plass i Norge.

(Dagbladet.no): I februar lanserte vi nytt design på artikkelnivå på nyhet, reise, sport og kultur. Nå frisker vi opp layouten på Magasinet og Kjendis.no også.

Vi har fått massivt med positive tilbakemeldinger fra brukerne etter at vi la om artikkelnivået.

Vi har forsøkt å rydde opp, og gi bilder og tekst mer av oppmerksomheten i sakene, og rydde opp i alt som ligger rundt sakene.

Passerte Startsiden.no

I dag kom også tallene fra forrige ukes nettbruk i Norge, og Dagbladet.no er nå på tredjeplass, og har dermed passert Startsiden.no på Gallups toppliste. Det er nå bare vg.no og msn.no som er foran på lista.

Noe av årsaken til at Dagbladet.no gjør det bra kan være den nye layouten, og kanskje også vår nye videospiller, som har ført til voldsom økning av videovisninger de siste ukene.

Vi har endelig fått laget videospilleren slik vi vil ha den, så stor og ren at den fungerer som et bilde for de som ikke ønsker å se video, og samtidig så stor at den kan inneholde mer informasjon.

Fra mandag av gjør vi en endring til på video, vi fjerner annonsen som kommer før videoen.

Ny layout på Magasinet og Kjendis.no betyr at disse to seksjonene også kan legge stor video rett i sakene.

Gi oss tilbakemelding

Det er fremdeles en god del som gjenstår for å få hele weben vår over på nytt design, men vi endrer nå fortløpende utover mot våren.

Takk til alle dere som har mailet oss med ris og ros på vårt nye design, vi har forsøkt å ta alle tilbakemeldingene alvorlig og justerer også litt underveis som følge av dette.

Er det noe du er fornøyd/misfornøyd med, eller har du et godt forslag til endring? Gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet under artiklene, eller send meg en mail direkte.

STORE BILDER: Store bilder gir mulighet til å dokumentere og gi mer informasjon i sakene, på samme måte som stor video kan gjøre det.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media