Nyttårsbobler på bestilling

I dag presenterer vi et nennsomt utvalg musserende viner og champagne fra Vinmonopolets blå bestillingsprisliste. Neste fredag omtaler vi musserende fra de røde prislistene.

• Her er alle anmeldelsene!

Les også tidligere anmeldelser:

Årets juleøl

Julesnadder (portvin)

Julebrus

Rødvin 
 

VINMONOPOLETS blå bestillingsprisliste  inneholder nå 205 champagne-merker og 143 musserende viner som er bare bestillingsviner.

Bestillingsprislista inneholder ytterligere 51musserende viner og 51 champagne-merker, men det er viner som står oppført

også i de røde prislistene.

VELSTANDSPROBLEM. Det er flott at tilbudet er blitt så stort, men problemet er at vi ikke har kapasitet til å vurdere samtlige merker. Vi har testet noen merker vi har god erfaring med fra tidligere, pluss noen nyheter.

De fleste vinene er tørre (Brut), noen er ekstra tørre (Extra Brut), og bare én av disse bestillingsvinene er halvtørr (Sec). Vår vurdering av 44 bestillingsviner står på trykk i dag, og omtrent like mange viner fra de røde prislistene vil bli omtalt neste fredag.

VINSØK. Mange av bestillingsvinene kan finnes i enkelte polutsalgs lokale

prisliste. Hvilke polutsalg som har en bestemt vin, er søkbart på www.vinmonopolet.no

Skriv varenummeret eller navnet på vinen i søkefeltet øverst til høyre. Når du har fått opp riktig varelinje, kan du klikke på «Hvilke utsalg har denne på lager?».

Og husk: Julaften og nyttårsaften er polet stengt!

Her er alle anmeldelsene!