Oase for frankofile

Den mest franske restauranten i Oslo. God kvalitet hele veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– En pastis, takk! sa Fredag opprømt så snart de to bordvennene hadde benket seg i den mest franske restauranten i hovedstaden, Brasserie France. Robinson nikket enig. En aften her er – ikke fullgodt – men like fullt et rimelig alternativ for en tur til Paris, ble de enige om, og drømte seg direkte til Montparnasse.

– Dette er avgjort mer enn A Touch of France, det er ekte vare, så like greit at de endret navnet for noen år siden, mente Robinson.

Restauranthuset, som ligger noen få skritt fra Egertorget, kan servere mat i fire etasjer, selskapslokalene i 2. og 3. etasje medregnet. Kjellerbodegaen har sine tilhengere i den mørke årstid, men om sommeren er det 1. etasje og uteserveringen som gjelder. Det smale lokalet, som visuelt dobler arealet med sine gedigne veggspeil, var sprengfullt på en tirsdagskveld.

– Godt vi hadde reservert bord siden vi kom seint, etter teater, sa Fredag. – Vet du, da jeg bestilte, spurte de hvilken forestilling vi skulle på! Hvilken restaurant ellers viser slik interesse for sine kunder?

Kelnerens interesse var det ingen ting å klage på, hun var elskverdig oppmerksom og kom med gode råd og påpasselig påfyll av vin og vann gjennom måltidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer