Du leser nå Dagbladet Pluss
GODT AV DET: - Kanskje alle har godt av å kjenne på den tryggheten som ligger i at noen alltid vet hvor du er? Som følger med på hva du gjør?, lurer artikkelforfatteren om overvåkning av barna sine. Foto: NTB SCANPIX
GODT AV DET: - Kanskje alle har godt av å kjenne på den tryggheten som ligger i at noen alltid vet hvor du er? Som følger med på hva du gjør?, lurer artikkelforfatteren om overvåkning av barna sine. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

- Ok, så overvåker vi barna våre. Men hva er det som er så galt med overvåkning?

Det er viktig for barn å bli sett av sine foreldre. Men ikke hele tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen år siden lanserte jeg i artikkelform et elektronisk basert omsorgstilbud for barn. Det var ment som et skremmeskudd. En tankevekker. Tilbakemeldingene jeg fikk tydet på at andre også oppfattet det slik. Gjør vi fortsatt det?

Det jeg foreslo i denne artikkelen var muligheten for å merke et nyfødt barn med en tilnærmet usynlig og helt ufarlig microchip plassert under huden et eller annet sted på kroppen. Ved å laste inn et program på mobiltelefonen ville det kunne vise deg hvor barnet ditt befant seg til enhver tid. Med andre ord, det ville ikke kunne bli borte fra deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer