Du leser nå Dagbladet Pluss
NYKOMMER I TV-RUTA: -  Jeg trodde ikke at rollen var min før jeg sto på settet, sier Eldar Skar, som gjør sin første store hovedrolle på tv i «Okkupert». Serien startet med 663 000 seere. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
NYKOMMER I TV-RUTA: - Jeg trodde ikke at rollen var min før jeg sto på settet, sier Eldar Skar, som gjør sin første store hovedrolle på tv i «Okkupert». Serien startet med 663 000 seere. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer

«Okkupert»-stjerna tror ikke han hadde blitt motstandsmann om russerne sto på grensa

Eldar Skar (31).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er fiksjon. Drama. Underholdning.

Eldar Skar flekker det lett rovdyraktige, raske gliset han har til felles med sin rollefigur i «Okkupert», livvakten Hans Martin Djupvik. Skuespilleren sitter rolig over kaffekoppen på en formiddagsstille kafé på Grønland i Oslo, bydelen hvor han har kjøpt seg leilighet.

Allerede flere uker før premieren raste både norske Russland-eksperter og russiske myndigheter over at russerne er tildelt rollen som invasjonsmakt og den store skurken i tv-serien. Potensielt destruktivt og farlig, advarte flere eksperter.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer