Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Olav Thon: - Det gikk et rykte om meg, og det var derfor jeg fikk kreditt av banken

Olav Thon (95) tviler på om det hadde vært bra for andre å arve alle pengene hans.

TAKKNEMLIGHET PÅ TAKET: Olav Thon føler seg lykkelig rett som det er. Pengene har aldri vært den virkelige drivkraften for ham, og Thon er glad han fikk starte på null: - To tomme hender er det beste å begynne med, da må du være fantasifull. Arv kan være en pest og en plage. Jeg er glad jeg slapp å bli hemmet av arvepenger.
TAKKNEMLIGHET PÅ TAKET: Olav Thon føler seg lykkelig rett som det er. Pengene har aldri vært den virkelige drivkraften for ham, og Thon er glad han fikk starte på null: - To tomme hender er det beste å begynne med, da må du være fantasifull. Arv kan være en pest og en plage. Jeg er glad jeg slapp å bli hemmet av arvepenger. Vis mer

Olav Thon dytter opp ett av kontorvinduene i Stenersgata ved Jernbanetorget i Oslo. Det er et ganske høyt vindu, men Thon har klatret i brattere terreng. Han tar tak i vinduskarmen og svinger seg ut. Knærne knirker faretruende, men 95-åringen gjør et lite hallingkast og vips er han ute på det frostbitte taket.

Thon retter seg opp til nesten full høyde og blir stående gapskrattende og noenlunde støtt, høyt over Oslo. Han ser ut som en guttunge som har kledd seg ut som en gammel mann.

- Skal jeg gå nærmere kanten?

En liten time tidligere: Eiendomskongen kommer vandrende i korridorene til Olav Thon Gruppen, som han har regjert de siste 77 åra. I blårutete blazer, mintgrønn skjorte med blomstrete skjerf i halsen, knallgule pulsvanter, og som om ikke det er nok, har han stappet et fargerikt tørkle i brystlomma. Bare buksene er konservative. Men hvor er den røde topplua?

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?