Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ole Evenrud

Array

Født: 17.11.1962

Familie: Samboer, hund og katt.

Karriere: Slo gjennom med singlen «Det va'kke min skyld» i 1982. Ga ut fem plater før han ga seg som artist i 1989. Siste plata var på det internasjonale selskapet Arista. Ole Evenrud skulle bli stor i USA, men plata kom aldri ut i Amerika. Det siste han gjorde som artist i utlandet, var å spille for et fullsatt Wembley som oppvarmer for Status Quo. Har siden produsert en rekke norske og utenlandske artister. Driver, og eier studioet «Hitsville» i Halden.

Utdannelse: Nesten ferdig gymnas. Mangler eksamen i sosialøkonomi. Da resten av klassen tok eksamen, dro Ole til England med Tom Skjeklesæther.

Ser på: - Det blir serier som «Frasier», «Friends» og «Kongen av Queens». Og så ser jeg mye på Discovery Channel og BBC Prime. Den siste bra filmen jeg så var «Meet the Parents» med Ben Stiller. Den lo jeg godt av; jeg liker godt komedier. Thrillere er kjedelig. Og så ser jeg på «The Osbournes». Det er viktig å få med.

Leser: - Akkurat nå er jeg ferdig med trilogien «Tempelridderen» av Jan Guillou. Nylig leste jeg en biografi om Ozzy Osbourne, og holder nå på med en om Abba. Jeg leser flere aviser. Spesielt behagelig er Halden Arbeiderblad. Problemene der blir ofte så små; nyheter om stjålne sykler og sånne ting.

Hører på: - Alt mulig. Men etter jobb orker jeg ikke å høre på musikk. MTV står mye på. Jeg liker godt Tom Petty, Beatles og Abba. Av nyere ting liker jeg Robbie Williams. Jeg begynner å bli lei av gamle helter som Sweet. Jeg var på konsert med dem i sommer, og det var sånn passe morsomt. Det ble litt patetisk. Jeg er glad jeg slipper det, og har ingen planer om comeback.

Ellers: Ole Evenrud er supersupporter til ishockeylaget Comet fra Halden. Ellers fisker han, og går på tur. Det tidligere popstjerna er blitt friluftsmenneske.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling