Bare lekkert: Håndverkeren har pusset opp, og flyttet baren inn i spisestua. Men ølutvalget er fremdeles bedre enn kvaliteten på maten. Foto : Sigurd Fandango / Dagbladet
Bare lekkert: Håndverkeren har pusset opp, og flyttet baren inn i spisestua. Men ølutvalget er fremdeles bedre enn kvaliteten på maten. Foto : Sigurd Fandango / DagbladetVis mer

Ølmektig oppstandelse

Snekker'n har pusset opp og blitt Håndverkerstuene. Det merkes best på det du får i glasset.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Håndverkeren var aldri et sted for finspising. I gode øyeblikk klarte det tradisjonsrike stedet å gi primærklientellet av tørste teaterfolk og journalister habil husmannskost. Men da Robinson & Fredag sist la turen innom, for to år siden, konkluderte de med at «kjøkkenet mest er til for å ha spritbevillingen i orden».

Slik er det ikke lenger - selv om maten ikke er det mest vellykkede med oppussinga.

-Flyttingen av baren inn i selve restaurantlokalet er et godt uttrykk for hva som tross alt alltid har vært viktigst her, meldte Robinson.

Det flytende har fått en enda mer sentral plass i menyen. For Håndverkeren (ja, stedet vil bli kalt det selv om de nye eierne prøver seg med et stue-suffiks, som dertil feilstaves med stor s) er virkelig blitt et ølsted. Med ni sorter på fat og seksti brygg på flaske kan malt-og-humle-elskere virkelig slurpe seg variert gjennom kvelden.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn