Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Om du blir tiltrukket av mennesker som du opplever ikke er gode for deg, så bør du få hjelp

Bjørk Matheasdatter med klar advarsel til folk på vei inn i vårforelskelsen.

TILTREKNING: - Det er alltid en X-faktor i kjærlighet, den verken kan eller skal være basert bare på fornuft og matematikk, sier Dagbladet Magasinets samlivsskribent Bjørk Matheasdatter. Men noen kjøreregler bør du ha, understreker hun. Foto: NTB Scanpix
TILTREKNING: - Det er alltid en X-faktor i kjærlighet, den verken kan eller skal være basert bare på fornuft og matematikk, sier Dagbladet Magasinets samlivsskribent Bjørk Matheasdatter. Men noen kjøreregler bør du ha, understreker hun. Foto: NTB Scanpix Vis mer

 Sakte og sikkert, og kanskje helt plutselig, skjer det: Det blir vår. Kaféene setter ut bord på fortauene. I en lun vegg stråler sola litt ekstra på vårsugne kinn. Vi vikler oss ut av varme jakker og svære skjerf, og får øye på hverandre.

Kanskje leter du etter en kjæreste, og lurer på om hun eller han du nettopp nå får øye på, kan være den rette? Kanskje er du i startfasen av et forhold, og undrer deg på om han som kommer mot deg, virkelig er den rette? «Hva skal jeg legge vekt på for å gjøre et godt valg», spør mange.

Vi som har funnet og valgt en som føles rett for oss, bør være ydmyke på at vi har hatt flaks. Både ved at vi møtte på en bra mann eller kvinne, og at vi også hadde litt flaks da vi valgte han eller henne. For det var gjerne ikke så gjennomtenkt og bevisst som vi kan tro. Likevel finnes det noe du som skal velge kan se etter og være oppmerksom på.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?