<strong>SØKER RO:</strong> Tooji oppsøker ofte Storkyrkan i Stockholm. - Denne kirka gir rom for en åndelig ro. Foto: FRANK KARLSEN
SØKER RO: Tooji oppsøker ofte Storkyrkan i Stockholm. - Denne kirka gir rom for en åndelig ro. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer

- Om jeg har fått meg kjæreste? Er dét det viktigste av alt?

Tooji (26) om sisteplassen i MGP, fokuset på hvilken legning han har, og hvorfor han rømte landet for å starte karrieren på nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Det eneste problemet må være at jeg ikke er særlig eksotisk lenger. Det er sikkert femti tusen iranere i denne byen, de er overalt! I Oslo kunne jeg i det minste sitte på trikken og føle meg eksklusiv.

Sola stråler. Stockholm skinner. Gamla stadens små gater forfører og sjarmerer om kapp. Og Tooji? Himmel, bare se på'n!

Grand Prix-historiens hittil hviteste, mest blendende colgaterekke. Glitrende mørke øyne. Ny, sassy sidecut. Skinnende sort lugg. Så billedskjønn og skampen, duggfrisk og fresh. Og så bamseklemmende gjennomkoselig at du kan få lyst til å finne et strå.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer