Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Om jeg vil ha sex med en venn, så har jeg sex med en venn

Livet hennes handlet om å please andre. Nå vil «klarsynte» Lilli Bendriss (72) tilfredsstille seg selv.

SYNSPRØVEN: Klarsynte Lilli Bendriss (72) mener hun kan se ting ingen andre ser.
Men forutså ikke at hun skulle miste seg selv.
Foto: Agnete Brun
SYNSPRØVEN: Klarsynte Lilli Bendriss (72) mener hun kan se ting ingen andre ser. Men forutså ikke at hun skulle miste seg selv. Foto: Agnete Brun Vis mer

- Mange vil være venner med meg fordi de vil kunne vise at de var ute med Lilli Bendriss. Men de er ikke så interesserte i Lilli, sier Lilli Bendriss.I lavlandet var alt så klart, men på vei opp til «Åndenes makt»-profilens overdådig dekorerte terrasseleilighet i Voksenkollen, tapes sikten. Skodden i åsene nordvest "i Oslo ligger så tett at landskapet utviskes. I grøftekanten forvandler grådisen trestubber til troll. Hjemme hos Lilli Bendriss fortrenges novembertyngden med knallrøde sofaer, leopardputer og fargerike malerier, og en kullsvart ravnefigur som vokter fra ei hylle.Fjorten sesonger som åndejeger i TVNorges mest populære program, som prøver å hjelpe folk som mener at det spøker hos dem, har gjort Lilli Bendriss til nasjonal kjendis. I høst er hun aktuell med boka «Alt jeg ser», en hybrid mellom biografi og refleksjoner rundt overnaturlige opplevelser. I en alder der jevnaldrende "omfavner pensjonisttilværelsen, holder Bendriss kurs, foredrag, privatkonsultasjoner og er medeier i et interiørgrossistfirma. På sosiale medier deler hun glambilder fra premierer og kjendisfester. Pynteglade Bendriss lar ikke sjansen til å trekke i galla glippe, men...- Den offentlige Lilli er bare en del av meg. Jeg har det kjekt på rød løper, men det er en maske. Jeg får en mye sterkere følelse av lykke når jeg holder kurs og er i min spirituelle identitet.- I boka di skriver du om alt du ser. Hvem ser deg?Et reservert drag blaffer opp i Bendriss' ansikt. Hun pauser litt før hun svarer:- Det er dem jeg tillater å se meg. Jeg har en liten krets med nære venner og familie. Med dem tør jeg vise sårbarhet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?