- Om jeg vil ha sex med en venn, så har jeg sex med en venn

Livet hennes handlet om å please andre. Nå vil «klarsynte» Lilli Bendriss (72) tilfredsstille seg selv.

SYNSPRØVEN: Klarsynte Lilli Bendriss (72) mener hun kan se ting ingen andre ser.
Men forutså ikke at hun skulle miste seg selv.
Foto: Agnete Brun
SYNSPRØVEN: Klarsynte Lilli Bendriss (72) mener hun kan se ting ingen andre ser. Men forutså ikke at hun skulle miste seg selv. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mange vil være venner med meg fordi de vil kunne vise at de var ute med Lilli Bendriss. Men de er ikke så interesserte i Lilli, sier Lilli Bendriss.I lavlandet var alt så klart, men på vei opp til «Åndenes makt»-profilens overdådig dekorerte terrasseleilighet i Voksenkollen, tapes sikten. Skodden i åsene nordvest "i Oslo ligger så tett at landskapet utviskes. I grøftekanten forvandler grådisen trestubber til troll. Hjemme hos Lilli Bendriss fortrenges novembertyngden med knallrøde sofaer, leopardputer og fargerike malerier, og en kullsvart ravnefigur som vokter fra ei hylle.Fjorten sesonger som åndejeger i TVNorges mest populære program, som prøver å hjelpe folk som mener at det spøker hos dem, har gjort Lilli Bendriss til nasjonal kjendis. I høst er hun aktuell med boka «Alt jeg ser», en hybrid mellom biografi og refleksjoner rundt overnaturlige opplevelser. I en alder der jevnaldrende "omfavner pensjonisttilværelsen, holder Bendriss kurs, foredrag, privatkonsultasjoner og er medeier i et interiørgrossistfirma. På sosiale medier deler hun glambilder fra premierer og kjendisfester. Pynteglade Bendriss lar ikke sjansen til å trekke i galla glippe, men...- Den offentlige Lilli er bare en del av meg. Jeg har det kjekt på rød løper, men det er en maske. Jeg får en mye sterkere følelse av lykke når jeg holder kurs og er i min spirituelle identitet.- I boka di skriver du om alt du ser. Hvem ser deg?Et reservert drag blaffer opp i Bendriss' ansikt. Hun pauser litt før hun svarer:- Det er dem jeg tillater å se meg. Jeg har en liten krets med nære venner og familie. Med dem tør jeg vise sårbarhet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer