«Om morgenen klarte jeg nesten ikke å gå fra senga bort til badet»

Da Monica Øien (46) fikk diagnosen benskjørhet bestemte hun seg for å revolusjonere måten vi trener på.

SMERTER: - Hender og føtter var stive, som om de hadde vært ute lenge i kulda.
Verken leger eller spesialister forsto hva som feilet meg. Selv trodde jeg kanskje det var gikt. Det verste var å ikke få et ordentlig svar fra legene, sier Monica Øien. Foto: Astrid Waller
SMERTER: - Hender og føtter var stive, som om de hadde vært ute lenge i kulda. Verken leger eller spesialister forsto hva som feilet meg. Selv trodde jeg kanskje det var gikt. Det verste var å ikke få et ordentlig svar fra legene, sier Monica Øien. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det startet med sønnen min, Mikkel. Han var bare noen uker gammel da han begynte å hoste. Det gikk ikke over, først etter tre uker forsto legene at det var kikhoste, en alvorlig barnesykdom man i verste fall kan dø av.

Året før jeg fikk ham, i 2010, hadde jeg valgt å si opp jobben min i TV 2. Jeg elsket både å være kjendisreporter og å få lage programmer om tro sammen med pastor Egil Svartdahl. Jeg var også heldig å få skape min egen programserie, «Gudene vet».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer