Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Om morgenen klarte jeg nesten ikke å gå fra senga bort til badet»

Da Monica Øien (46) fikk diagnosen benskjørhet bestemte hun seg for å revolusjonere måten vi trener på.

SMERTER: - Hender og føtter var stive, som om de hadde vært ute lenge i kulda.
Verken leger eller spesialister forsto hva som feilet meg. Selv trodde jeg kanskje det var gikt. Det verste var å ikke få et ordentlig svar fra legene, sier Monica Øien. Foto: Astrid Waller
SMERTER: - Hender og føtter var stive, som om de hadde vært ute lenge i kulda. Verken leger eller spesialister forsto hva som feilet meg. Selv trodde jeg kanskje det var gikt. Det verste var å ikke få et ordentlig svar fra legene, sier Monica Øien. Foto: Astrid Waller Vis mer

Det startet med sønnen min, Mikkel. Han var bare noen uker gammel da han begynte å hoste. Det gikk ikke over, først etter tre uker forsto legene at det var kikhoste, en alvorlig barnesykdom man i verste fall kan dø av.

Året før jeg fikk ham, i 2010, hadde jeg valgt å si opp jobben min i TV 2. Jeg elsket både å være kjendisreporter og å få lage programmer om tro sammen med pastor Egil Svartdahl. Jeg var også heldig å få skape min egen programserie, «Gudene vet».

I tillegg til tv-jobben hadde jeg en stor lidenskap for trening. Jeg ble frelst på yoga og pilates etter at ryggen min låste seg i 1998. Da jeg sa opp tv-jobben var drømmen å leve av å spre treningsglede gjennom å blogge, skrive bøker og jobbe som trener. Så fikk også jeg kikhoste.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?