Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Omelett til middag

Til 1 person på ca. 10 minutter.

2 egg 2 ss vann litt salt litt smør til steking. Visp sammen egg, vann og salt og hell røra i en liten stekepanne. Den må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røra inn mot midten. Omeletten vil være ferdig på under ett minutt. Eventuelt fyll legges på den ene halvdelen, og den andre halvdelen brettes over. Som fyll kan brukes ost, smørdampet purre eller sopp, kokt skinke i terninger, stekt bacon, krydderurter o.a. Prøv selv. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media