Omsorgsfull eller streng: Ole Gunnar Solskjær (43) bruker nesten samme oppskrift på hjemmebane som han gjør overfor Molde-spillerne

Trener eliteserielaget Molde og Clausenengens guttelag, mens han myser på lokalpolitikken.

Molde er hjemme: - Som trener er det en fin balansegang. Det gjelder å vite når de behøver en arm rundt skuldra, og når jeg må være litt Ferguson, sier Solskjær.
Molde er hjemme: - Som trener er det en fin balansegang. Det gjelder å vite når de behøver en arm rundt skuldra, og når jeg må være litt Ferguson, sier Solskjær. Vis mer
Publisert

Solskjær myser mot sola som funkler i fjorden og flombelyser både mannen og Aker Stadion. Nydusjet fra dagens trening småjogger han til bilen for å hente solbrillene. Selv med et rufsete hakeskjegg virker han fortsatt mye yngre enn alderen tilsier. Sunny, Ollie, Baby faced Assasin. Etter 14 år og 126 scoringer for Manchester United ledet spisslegenden Molde FK til topps. Han bedyrer at motivasjonen var like sterk da han i fjor kom tilbake til klubben etter et lite intermesso som Cardiff-manager.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer