Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Onsdagens bokutdrag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontorene i Edwin Morgan Forster, kl. 09.06 Jeg kommer sent og må veldig på do. Må holde meg. Må legge fram sju fondsrapporter etter å ha snakket med tolv forskjellige meglere innen onsdag. Må også presentere detaljert briefing om fiaskoen med det japanske Toki Gummi-selskapet innen onsdag. Så kaster Rod Task seg foran pulten min og sier at jeg må se til å redde karrieren min ved å gjøre en sugejobb med Jack Abelhammer i New York, på, ja, onsdag. Er ikke sikker på om begrepet sugejobb faktisk ble brukt, men han sa så avgjort: «Du må ned på knærne, vennen min.»

    Fra: Kate Reddy Til: Candy Stratton Fabelaktig start på dagen. Celleprøve. Som å ha sex med blikkboksmannen. Hvorfor kan de ikke lage den pokkers sonden av gummi, eller ville det bare føre til at bedrøvelige kvinner som meg stilte seg i kø to ganger i uka? Kom seksten minutter for sent og Guy står ved pulten min og sier til alle at han er Nesten Sikker på at Kate kommer En eller Annen Gang. Følte meg som bjørnemamma og hadde lyst til å brumme: «Hvem har sittet i stolen min?» Sa ingenting. Ville ikke gi den ekle fyren den gleden. Pluss må dra til NYC for å «blidgjøre» kunde. Har aldri møtt Jack Abelhammer, men hater ham allerede. Fra: Candy Stratton Til: Kate Reddy Kjære Desdemona, du burde se på Guy «Iago» Chase. Ikke mist lommetørkleet, vennen. Han har så lyst på jobben din at han har vondt i gommene. PS: Har plt Fugleskremsel uten hjerne og Feig løve (lørd kveld, Nobu), men har aldri prøvd Blikkboksmannen. Skjønt Able Hammer høres lvnde ut. Fra: Kate Reddy Til: Debra Richardson Fint å høre at du har overlevd jula. Ikke sikker på om jeg har. (Hvordan vet man det?) Fælt med kneet til Felix og ørebetennelsen til Ruby. Kan noen vennlgst lage nytt ord for ferie med barn som ikke innbefatter: a) ferie b) hvile c) fornøyelser furorie? K xxxxx
Kl. 14.35: Akkurat idet jeg skal i europeisk gruppemøte, ringer Paula. Sier hun tror at hun er blitt smittet av det som Emily hadde etter jul. Er det ok at hun drar tidlig i dag? Tenker: Nei, det kommer Overhodet Ikke På Tale, det er første arbeidsdagen din etter to ukers ferie. Sier: Ja, stakkars deg, selvfølgelig, du høres sjaber ut. Jeg ringer Richard på kontoret. Han sitter i et møte om tegningen av et fredstempel for britisk atomdrivstoff. Legger igjen hastebeskjed om han snarest kan dra hjem og holde fortet. Kl. 18.12: Når akkurat hjem til Emily skal legge seg. Støter på Richard i gangen. Sier nei, at han ikke har ordnet med den nye parkeringstillatelsen ennå. Ja da, de har begge vasket håret. Løper opp. Er desperat etter å gjøre det godt igjen etter morgenens strenge ord om Skipet er lastet med. Bare melkevarme, datteren min tvinner håret mitt rundt fingeren sin. «Hvilken Teletubby liker du best, mamma?» «Jeg vet ikke, skatt.» «Milo er den største.» «Å ja. Hva gjorde du på skolen i dag, da, vennen?» «Ingenting.» «Å, jeg er sikker på at du har gjort noe. Hva gjorde du, Em?» «Mitt skip er lastet med noe som begynner på V.» «Vindu?» «Nei.» «Vegg?» «Nei.» «Tja, hva kan det være, da, da. Vasettspiller?» «Jaaaaa! Så flink du er, mamma.» «Jeg prøver, elskling. Jeg gjør virkelig det.»
      Må huske
    Takkekort. Ta vekk juletre og gjemme i søppelsekker så søppelmennene tar det med seg (ikke vårt bord, frue). Betale Babygym (94 pund per semester – billigere å melde seg på astronautkurs). Ny ballettrikot til Emily (blå, ikke rosa). Finne osteopat for å sjekke «tungt hode». Ringe mamma, ringe tilbake til søster, ellers vil hun få bekreftet at jeg er ei snobbete merr som har mistet kontakten med røttene sine. FARGE HÅRET! Pass gått ut på dato, å nei, herregud. Spør kul venninne hva gangsterrap er. Ingen kul venninne. Få kul venninne. Flottørventil førsteetasje Richard? Barnevakt lør/søn. Betale avisregning/lese gamle aviser, ring praktikantkontor hvis Paula fremdeles er syk. Se utrolig ny kung-fu-film – Sittende tiger? Søvnig drage? Klippe Bens negler. Navnelapper, tannlegetime, ringe Juno helse- og mosjonsinstitutt og bestille personlig trener som snører sammen mage i stedet for å prøve å utvide sjelen. Bens bursdag Teletubby-kake hvor? Bekkenbunnen kniiiip. Lever Snøhvit-video på biblioteket! Emilys skolesøknader ORDNE OPP. Bli snillere, tålmodigere mot Emily så hun ikke vokser opp og blir trengende psykopat. FÅ PRIS PÅ NYTT TEPPE I TRAPPEN. Ringe Jill Cooper-Clark. Sosialt liv: Invitere folk til søndagslunsj – Simon og Kirsty? Alison og Jon? Tenke på ferieplaner. Hva allerede? Ja, allerede. Svømmeselskap på søndag for «Jedda» – jente eller gutt finn ut? Tømme blære oftere. Forberede møte med Jack Abelhammer.
Les videre i morgen! Her finner du alle utdragene.