Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Opp til frokost

Noman Mubashir (29) jobber hardt med å bli a-menneske. Til høsten må han stå opp klokka fire om natta for å jobbe i frokost-tv på NRK.

Har du det bra nå? - Ja, jeg skal ikke klage. Hvorfor det? - Det er endelig sommer. Dessuten har jeg fått jobb i «Sommeråpent» og i frokost-tv på NRK. Hva var det første du tenkte da du våknet i dag morges?- Å, nei! Jeg har forsovet meg. Hva er meningen med livet? - Å gi kjærlighet og få kjærlighet. Er det noe du angrer på i livet? - Jeg er ikke så gammel, så jeg har fortsatt god tid til å endre på ting. Hvordan vil du bli husket? - Som en god, snill og omtenksom venn, sønn, kollega og samfunnsborger. Og som en dyktig journalist. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du brukt dem på? - Kjøpt meg leilighet og jorda-rundt-billett. Spandert en tur på foreldrene mine til et romantisk sted. Kanskje Firenze eller Mauritius. Dessuten ville jeg gitt en del penger til fattige. Men da holder det kanskje ikke med en million. Hvilket ord er favorittordet? - Herregud! Hva gjør deg forbanna? - For tida: Muslimske fundamentalister og amerikansk utenrikspolitikk. Hva gjør deg lykkelig? - Sol, sommer, god mat, venner, ferier og kjærlighet. Og nå høres jeg ut som en hippie. Hvilket yrke, bortsett fra ditt eget, kunne du tenkt deg å prøve? - Bollywood-skuespiller. Det ser kjempespennende ut. Hvilken ekstrem egenskap skulle du ønske at du hadde? - Da ville jeg vært president i USA. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? - Hei Noman, velkommen inn til paradiset, hva vil du spise og drikke?bente.froytlog@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media