Onda med det gode: Sjømatbrasseriet Onda Sea byr på gjennomgående god sjømat i spektakulære omgivelser på Aker Brygge.Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Onda med det gode: Sjømatbrasseriet Onda Sea byr på gjennomgående god sjømat i spektakulære omgivelser på Aker Brygge.Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Oppgradert på brygga

På Onda Sea får du fortreffelig sjømat, og en ostekake som virkelig smaker ost.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Bocuse d'Or-vinner Terje Ness og makker Rune Pal er Oslos nye restaurantkonger. Nå satser gutta bak Oro, Brasserie Blanche, Cru og Haga høyt med det nye restauranthuset Onda by Pal & Ness, på Aker Brygge. Målet er to stjerner i Michelinguiden til gourmetavdelingen Onda Mezzanine. Det er gastronomisk og økonomisk ekstremsport, og tanken er nok at sushibaren Onda Asia og sjømatbrasseriet Onda Sea skal finansiere galskapen i etasjen over.

På bakkeplan er ambisjonene mer moderate, men Robinson og Fredag var likevel forventningsfulle da de svingte inn i det store, elegante og høyloftede brasseriet, med utsiktsvinduer i en bue mot havnebassenget.

- Det er i hvert fall ikke noe å si på omgivelsene. Her er det sus både over rommet og utsikten, sa Robinson og så utover den høstgrå fjorden.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn