Du leser nå Dagbladet Pluss

Oppstandelsen

Turboneger er tilbake. Det er gitarist Knut Schreiner (37) også. Frisk, fri for dødsangst og lykkelig som småbarnspappa.

Comeback-Knut: Turboneger-gitarist Knut Schreiner er friskmeldt fra kreftsykdom, og har fåt kjenne intenst på hvor bra livet er. Foto: Lars Myhren Holand.
Comeback-Knut: Turboneger-gitarist Knut Schreiner er friskmeldt fra kreftsykdom, og har fåt kjenne intenst på hvor bra livet er. Foto: Lars Myhren Holand.Vis mer

Knut Schreiner hadde ikke fryktet døden siden han var 14.

- Jeg husker jeg gikk i 8. klasse. Det var etter at moren min og jeg var på en tur til London. Jeg ble plutselig fryktelig redd for å dø. Jeg slet en hel sommer med det. Dødsfrykt er ganske vanlig å ha med jevne mellomrom. Jeg tenkte på uendeligheten. På hvordan det er å ikke eksistere.

- Hva var det som utløste det?

- Det var en gatepredikant som stoppet meg og sa: «tenk om du blir påkjørt av en bil i morgen. Hva skjer med deg da?» Det skremte meg veldig.

Han ristet det av seg. Men nå satt Knut Schreiner der 20 år etterpå, han satt i Thereses gate på Adamstuen, i leiligheten han bodde i med Janne som han elsker og Marie på sju måneder, og tenkte på at han kunne dø. Det var den våren 2008 deathpunken han spilte, måtte vike for dødstankene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.