Etter forvandlingen: Fra grå vinterhud til gyllen festhud, fra beige til hvite tenner, fra et titalls øyevipper til skikkelige koster,  fra korte negler til lange, lekre klør, Else Kåss Furuseth er klar for fest. Foto: Jørn H. Moen.
Etter forvandlingen: Fra grå vinterhud til gyllen festhud, fra beige til hvite tenner, fra et titalls øyevipper til skikkelige koster, fra korte negler til lange, lekre klør, Else Kåss Furuseth er klar for fest. Foto: Jørn H. Moen.Vis mer

Oppussingsobjektet

Når nettene blir lange og jula setter inn, må også kroppen shines og jukses kjempefin. På tolv timer ble komiker Else Kåss Furuseth (30) forvandlet fra et «takras» til festfin diva.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

«Be stylisten puste med magen. Ser ut som et takras, altså.»

Klokka er 08.33 en mørk mandagsmorgen i desember. Komiker og programleder Else Kåss Furuseth overdriver i SMS-en hun nettopp sendte.

Selv om hun forsov seg, har hun rukket å pynte kroppen med både kjole, litt mascara og en bøyle i håret. Men det skal bli bedre.

For i dag skal det jukses.

Else skal pusses opp. Jul og nyttår er ikke bare høytid for fest, kos og moro, det er også høysesong for pimping av utseendet. I løpet av de siste seks åra har omsetningen av kosmetikk økt med 30 prosent. I fjor brukte nordmenn 9,3 milliarder kroner på skjønnhetspleie. Noe som er nøyaktig én milliard mindre enn det vi brukte på sportsutstyr samme år.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn