Fint: Det var en imponerende vilje, både fra kjøkkenet og serveringspersonalet, til å skape matopplevelser i toppklasse, da vi var innom Tango.
Fint: Det var en imponerende vilje, både fra kjøkkenet og serveringspersonalet, til å skape matopplevelser i toppklasse, da vi var innom Tango.Vis mer

Øredøvende spiseglede

Tango er utfordrer til restauranttronen i Stavanger, men trenger støydemping.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Stavangerkvelden skumret da Robinson og Fredag ble eskortert til bordet i Tango. Mattempelet i Vågen er blant den håndfullen spisesteder som gjør oljebyen spesielt interessant for matglade, særlig for dem med representasjonskonto eller stinn lommebok.

De var langt fra alene i det stilige, røff-minimalistiske lokalet der lyden av opprømte stemmer fløt farlig decibelsterkt sammen.

- Det pleier ikke å være fullt så bråkete som dette, sa den unge servitøren, som på uklanderlig vis forsikret seg om at de to gjestene fant seg vel til rette før han presenterte menyen, dessverre i så mye godlynt støy at Robinson bare fikk med seg halvparten.

Grunnprisen hos Tango er 550 kroner for tre retter. Menyen endres hver dag, hovedretten kan alltid kjøtt/fisk-justeres og herligheten kan utvides med en ostetallerken. Denne kvelden besto tilbudet av kveiterull - posjert kveite med sjøkrepsmosaikk - og hummeragnolotti - fylte pastaputer - med hummerbisque; videre av konfitert vårkyllinglår og kyllingrull sammen med en liten terte fylt med vårgrønnsaker toppet med nøttehollandaise. Posjert eple med vaniljeis på toffébunn avsluttet menyen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn