Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ørret med wokgrønnsaker

4 porsjoner.

700 g ørretfilet uten skinn og bein eller laks 1 pk frosne wokgrønnsaker salt og pepper en halv ts kinesisk fem-krydder. Saus: En halv soyasaus en halv del fiskekraft/buljong 1 ss sesamolje 1 ss sesamfrø. Sett stekeovnen på 180 grader. Legg grønnsakene i en smurt ildfast form. Dryss litt salt, pepper og fem-krydder over. Legg fisken over. Bland sammen fiskekraft, soyasaus og sesamolje. Hell blandingen over fisken. Dryss sesamfrø over. Stek i stekeovn ved 180 grader ca 10 minutter. Sausen kan erstattes med 2 dl ferdig Hong- Kongsaus på glass eller en annen asiatisk saus på glass. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media