Ørretfilet med couscous

4 porsjoner.

700 g ørretfilet uten skinn og bein 3 dl vann 3 dl couscousgryn 2 ss olivenolje salt og pepper 1 liten finhakket løk 2 finhakkede hvitløkbåter 2 ss smør 2 dl hønsebuljong 200 gram dypfryst spinat 1 dl matfløte 1 paprika i strimler.Kok opp vann og rør inn couscousgryn. La det stå og svelle i 5 minutter. Tilsett olivenolje og litt salt og pepper. Fres løk og hvitløk i smør. Tilsett hønsebuljong, dypfryst spinat og fløte og la det hele koke opp. Bland så denne spinatblandingen med couscousgrynene. Del ørreten i 4 serveringsstykker, dryss salt og pepper og sitronsaft over og stek dem i smør 2- 3 minutter på hver side. Legg couscousblandingen på et fat og legg ørretstykkene over. Pynt med paprika i strimler. Eksportutvalget for fisk