Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ørretpakke med fennikel og appelsin

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

700 g skinn- og benfri ørretfilet 3 ss smør, 1 fennikel i skiver 8 sjampinjong eller tilsvarende 2 appelsiner, 50 g smør salt og sitronpepper 4 ark aluminiumsfolie ca 40 x 40 cm. Sett stekeovnen på 180 grader. Surr fennikel og sopp i smør 2-3 minutter. Skjær den ene appelsinen i skiver og riv skallet av den andre. Bland appelsinskallet med smøret. Skjær fisken i 8 serveringsstykker og drypp salt og sitronpepper over. Fordel sopp, fennikel og appelsinskiver på arkene. Legg 2 stykker ørret på toppen av hver. Fordel appelsinsmøret på fisken og det grønne fra fennikeltoppen. Pakk sammen så det er lett å åpne igjen. Stekes ca 10 minutter i stekeovn på 180 grader. Ørretpakkene kan også legges på grillen. Server med varmt hvitløksbrød. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!