Du leser nå Dagbladet Pluss

Østens middelmådigheter

Intet nytt er ikke alltid godt nytt.

Ikke frelst: Den lille restauranten ved rundkjøringen bak Aker Brygge har sin menighet. Robinson og Fredag melder seg ikke inn med det første.
Foto: Thomas Rasmus Skaug.
Ikke frelst: Den lille restauranten ved rundkjøringen bak Aker Brygge har sin menighet. Robinson og Fredag melder seg ikke inn med det første. Foto: Thomas Rasmus Skaug.Vis mer

En god ting kan ikke gjøres for ofte, og nå hadde Robinson og Fredag fått tips fra flere hold om at det var på tide å besøke den lille restauranten like ved rundkjøringen bak Aker Brygge igjen.

- Er det blitt veldig mye dårligere, lurte Fredag.

- Nei, hvis vi skal tro tipserne dreier det seg om det stikk motsatte, sa Robinson.

Sist de var der, var like etter åpningen, for fire år siden. Men hva var nytt nå? Førsteinntrykket ga en øyeblikkelig déjà vu-følelse. Menyen, som hadde løse sider og bar tydelig preg av elde, forsterket dette.

Menyen er todelt - som sist - den første delen er viet det thailandske kjøkken, mens andre del byr på diverse sushi- og sashimivarianter. Robinson og Fredag valgte å holde seg i Thailand denne gangen. I tillegg til vårruller ble Gai sateh (kyllingspidd), bestilt til vårrett. Til

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.