Ikke frelst: Den lille restauranten ved rundkjøringen bak Aker Brygge har sin menighet. Robinson og Fredag melder seg ikke inn med det første.
Foto: Thomas Rasmus Skaug.
Ikke frelst: Den lille restauranten ved rundkjøringen bak Aker Brygge har sin menighet. Robinson og Fredag melder seg ikke inn med det første. Foto: Thomas Rasmus Skaug.Vis mer

Østens middelmådigheter

Intet nytt er ikke alltid godt nytt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

En god ting kan ikke gjøres for ofte, og nå hadde Robinson og Fredag fått tips fra flere hold om at det var på tide å besøke den lille restauranten like ved rundkjøringen bak Aker Brygge igjen.

- Er det blitt veldig mye dårligere, lurte Fredag.

- Nei, hvis vi skal tro tipserne dreier det seg om det stikk motsatte, sa Robinson.

Sist de var der, var like etter åpningen, for fire år siden. Men hva var nytt nå? Førsteinntrykket ga en øyeblikkelig déjà vu-følelse. Menyen, som hadde løse sider og bar tydelig preg av elde, forsterket dette.

Menyen er todelt - som sist - den første delen er viet det thailandske kjøkken, mens andre del byr på diverse sushi- og sashimivarianter. Robinson og Fredag valgte å holde seg i Thailand denne gangen. I tillegg til vårruller ble Gai sateh (kyllingspidd), bestilt til vårrett. Til

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn