Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ost- og røkelakstartar

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• 100 g ridderost

• 300 g røkelaks

• Ca. 10 blader basilikum

• 2 g kjørvel

• 1 g estragon

• 25 g sukker

• 1 dl hvitvinseddik

Kutt røkelaks og ridderost i små terninger. Smelt sukkeret til karamell, kok ut med eddik. Bland alt. Server tartaren på tallerken med salat og ostechips.

Server rømme og gressløkdressing til tartaren: Visp 1/2 dl seterrømme til en passe tykkelse og bland med finhakket gressløk. Smak til med sukker, sitron- eller limesaft, salt og pepper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!