Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Osteomelett i brød

Cirka 15 minutter, 2 personer.

6 egg

6 ss vann

100 g revet ost

salt

nykvernet pepper

smør til steking

2 finsnittete vårløker

2-4 skiver salami av kalkun

brødskiver

Pisk egg og vann med halvparten av osten, litt salt og pepper. Varm smør i ei panne, hell i eggeblandingen og stek omeletten ved svak varme. Løft i blandingen med en gaffel. Dryss over resten av osten og vårløken når omeletten er gyllen og sammenhengende. Skjær omeletten i snipper og legg dem mellom to brødskiver, gjerne sammen med sprø salatblad og tomatskiver.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media