Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ostespekkede kyllinglår

Til 4 personer på ca. 1 time.

6 rå kyllinglår 2 ss smør 1/2 ts salt 1/4 ts pepper Fyll: 60 g kremost eller annen myk ost, f.eks. chèvre 1/2 dl crème franche 2 ss finhakkede urter (fritt valg) I stekeovn ved 180°C Løsne skinnet på kyllinglårene med fingrene og lag ei lomme under skinnet. Rør sammen kremost, crème franche og finhakkede urter. Fordel fyllet under skinnet ved å klemme forsiktig med fingrene. Pensle kyllinglårene med smeltet smør tilsatt salt og pepper og legg dem i en smurt, ildfast form. Stek lårene ca. 40 minutter til de er gjennomstekt og har fått gyllen farge. Server ostespekket kylling med salat og ris eller bakt potet. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media