Ovnsbakt laks

4 porsjoner.

4 porsjoner:

800 g skinn og beinfri laksefilet

200 g franske bønner

Ca 300 g cherry tomater

50 g sorte oliven uten stein

10 ansjosfileter

Frisk basilikum

2 sitroner i båter

Salt og pepper• Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 220 grader.

Forvell de franske bønnene i kokende vann tilsatt salt i 3 minutter.

Skjær laksefileten i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Legg dem slik at det er plass til bønnene ved siden av.

Dryss over salt og pepper og presset saft av en halv sitron. Bland de franske bønnene, tomater og oliven og legg disse ved siden av laksen i formen. Dryss over frisk basilikum. Press over saften av en halv sitron og legg ansjosfiletene på toppen.

Stek i stekeovn ved 220 grader i 10 minutter. Server med sitronbåter og kokte poteter.