Ovnsbakt sei

Middag til fire på 25 minutter.

800 g skinn- og beinfri seifilet 1/2 dl olivenolje. Grønnsakblanding: 1/2 dl olivenolje 2 rød løk i ca. 1 cm skiver 1 rød paprika i skiver 1 gul paprika i skiver 1 finhakket hvitløkbåt 6 tomater i tynne båter 3 ss hakket frisk persille Saft av 1 sitron 3 ss finstrimlet frisk basilikum Salt og pepper.Tilbehør: Kokt ris. 1. Sett stekeovnen på 180 grader. Dryss salt og pepper på fisken. 2. Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 180 grader i ca. 15 min. eller til den er ferdig. 3. Varm ca. 1/2 dl olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca. 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca. 5 min. 4. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper. Drypp sitronsaft over fisken og server med grønnsakblandingen. (Eksportutvalget for fisk)