Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ovnsbakte poteter med smak av India

4 porsjoner.

4 porsjoner:

800 g små potet i biter

2 ts garam masala

1 ts karri

1 ts paprikapulver

1 dl solsikkeolje

2 ss sesamfrø

1 ss grovt salt, for eksempel Maldon

image: Ovnsbakte poteter med smak av India

hakket frisk koriander etter smak• Slik gjør du:

Ha potetbitene i en langpanne. Bland sammen krydder med olje og arbeid blandingen godt inn i potetbitene.

Stek potetene i ovn på 200 grader C i ca 30 min. Snu potetene av og til.

De siste minuttene has sesamfrøene over potetene. Stek slik at frøene blir litt ristet. Dryss over salt og litt frisk koriander ved servering.

Smaker godt ved siden av kylling og fiskeretter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media