Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Ovnsomelett

Cirka 40 minutter, 4 personer.

8 egg, 1 ts salt

1/2 ts pepper

1 løk

1 purre

olje til steking

6-8 poteter

3 røkte middagspølser av kalkun

noen skiver spekesnacks eller kalkunsalami.

I stekeovn ved 200 °C

Visp sammen egg, salt og pepper. Skjær løken i tynne båter. Vask purren og skjær den i ringer. Stek løkbåtene i litt olje i en stekepanne til de er møre. Ha i purreringene og la dem frese så vidt før alt has over i eggeblandingen. Skrell potetene og skjær dem i terninger. Ta av skinnet på middagspølsene og skjær disse i terninger. Fres pølseterningene så vidt i panna så de blir varme, og ha dem i eggeblandingen sammen med poteter og spekesnacks. Hell alt over i en godt smurt, ildfast form. Sett den på nederste rille i stekeovnen i ca. 20 minutter til eggeblandingen har stivnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media