JAZZVENNSKAP: –Han var en&nbsp;<span style="background-color: initial;">slags grunnmur, et fundament,&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">for karrieren min, sier Hilde&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Louise Asbjørnsen om nylig&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">avdøde Knut Borge. –Hans&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">anerkjennelse var viktigere enn&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">jeg faktisk skjønte, sier hun. Foto: AGNETE BRUN</span>
JAZZVENNSKAP: –Han var en slags grunnmur, et fundament, for karrieren min, sier Hilde Louise Asbjørnsen om nylig avdøde Knut Borge. –Hans anerkjennelse var viktigere enn jeg faktisk skjønte, sier hun. Foto: AGNETE BRUNVis mer

På de mørke dagene henter Hilde Louise Asbjørnsen fram terningkast 6-anmeldelsene

- Liksom som å ta en Paracet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

– Det hender jeg tar fram de gode kritikkene. På dager det er mørkt og jeg lurer på hva jeg driver med. Det er som å kikke i karakterboka der det står, svart på hvitt, at jeg er flink til noe. Vel, så får jeg stole på det, da, sier jeg til meg selv. Og kvinner meg opp.

Hilde Louise Asbjørnsen Artist, skuespiller og musiker fra Sykkylven på Sunnmøre.Aktuell med «Cabaret» på Oslo Nye Teater nå, utdelingen av Heddaprisene i juni og «The Lulu Show» seinere i sommer.

Hilde Louise Asbjørnsen, komiker, skuespiller, artist, musiker, komponist, tekstforfatter, jazz-chanteuse – og sunnmøring – har valgt seg en kafé på Majorstuen. Hun liker roen. Stemningen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn