Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

På dette rommet bor et barn som har begått seksuelle overgrep

Nesten halvparten av alle overgrepene mot barn begås av andre barn. Hvis de får behandling reduseres faren drastisk for at de forgriper seg igjen. Vi har møtt "John" (51), som aldri ble stoppet. - Jeg ble et monster, sier han.

Rom for hjelp: 15 barn i alderen 10 - 18 år, som alle har forgrepet seg seksuelt på andre barn, får døgnkontinuerlig behandling på Off.Clinic i Sverige.
Rom for hjelp: 15 barn i alderen 10 - 18 år, som alle har forgrepet seg seksuelt på andre barn, får døgnkontinuerlig behandling på Off.Clinic i Sverige. Vis mer

Sola har ennå ikke klatret over de høye tretoppene, litt sør for midten av Sverige. I skogen, på baksiden av et idyllisk tun med trehus i tradisjonell rød, stugfärg, er det fotballkamp. Dagens første skoleøkt er tilbakelagt, og elevene har friminutt. Sett bort fra at omgivelsene er usedvanlig velstelte, og at 14 av de 15 barna på gressletta er gutter, er det ved første øyekast ingenting uvanlig med denne scenen. Guttene er høye og lave, spinkle og kraftige, de fleste er lysluggede, og ser ut til å ha hettegenser som yndlingsplagg. At så mange voksne har prioritert å overvære den uhøytidelige matchen, er kanskje ikke så rart, men etter en stund vil du trolig synes det er pussig at spillerne aldri har kroppskontakt. Du vil også legge merke til at ingen gjør mine til å løpe etter ballen når den før eller siden sparkes til skogs.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?